«Зробив» незаконне доручення, щоб вивезти доньку за кордон

НАЗАД
31 грудня 2021 12:19

Прикордонники Львівського загону виявили документ, яким намагався скористатися громадянин Ізраїлю.

Учора по полудню до пункту пропуску «Краківець» прибув легковик марки «Тойота». Водій машини прямував до сусідньої Польщі разом зі своєю донькою 2007 року народження. У якості підстави для перетинання державного кордону України з неповнолітньою донькою чоловік надав нотаріально посвідчену заяву дружини, видану кількома днями раніше, але у прикордонників виникли аргументовані сумніви, що доручення підроблене. В документі вказувалося, що він виданий у Києві та підписаний матір’ю дівчинки у присутності нотаріуса. Але за даними прикордонників, мати маленької мандрівниці – громадянка України на момент видачі доручення перебувала за кордоном.

З даним фактом охоронці кордону надіслали повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366 ККУ (службове підроблення).

Вже за годину співробітники Яворівського відділу поліції ГУ НП України у Львівській області вилучили заяву для проведення подальших слідчих дій та разом з неповнолітньою громадянкою України і громадянином Ізраїлю залишили територію пункту пропуску.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси