За підтримки США на Азові за стандартами НАТО будується база для Морської охорони Держприкордонслужби України

НАЗАД
24 червня 2021 09:01

В рамках робочої поїздки на схід України відбудеться візит Тимчасово повіреної у справах США в Україні Крістіни Квін на будівництво військового містечка для дивізіону катерів та відділу спеціальних дій Морської охорони.

Будівництво відбувається в рамках реалізації міжнародного проєкту розбудови потенціалу морської прикордонної безпеки під егідою Програми з питань експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS), Бюро Держдепартаменту США у справах міжнародної безпеки і нерозповсюдження, Державного департаменту США.

Практична реалізація всього проєкту передбачає будівництво та облаштування за стандартами NATO в Бердянську і в Маріуполі місць розташування й несення служби підрозділів Морської охорони та активізацію модернізації системи технічної підтримки Морської охорони

В рамках робочої поїздки на схід України відбудеться візит Тимчасово повіреної у справах США в Україні Крістіни Квін на будівництво військового містечка для дивізіону катерів та відділу спеціальних дій Морської охорони. У заході також візьме участь начальник Регіонального управління морської охорони контр-адмірал Олег Костур.

Захід відбудеться завтра, 25 червня, о 15.00,  за адресою м.Бердянськ, вул. Макарова, причал №2. 

Для ознайомлення ходом будівництва запрошуються представники засобів масової інформації.

 Акредитуватися  можна до 14.00 24.06.2021 будь-яким зручним месенджером за тел:050-176-57-72, або за електронною адресою [email protected]

Контактна особа – помічник начальника Регіонального управління морської охорони з питань взаємодії із засобами масової інформації капітан 1 рангу Наталя Гуменюк.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси