З початку операції «Кордон-2018» прикордонники затримали 880 порушників та виявили понад 40 кг наркотичних засобів

НАЗАД
04 червня 2018 11:01

Операція, до проведення якої залучено інші правоохоронні органи, ЗСУ, а також ресурси Європейської агенції «FRONTEX», Місії ЄС EUBAM, прикордонних відомств суміжних держав, буде тривати до кінця листопада.

З 24 квітня цього року під координацією Державної прикордонної служби України розпочався основний етап спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018». Ці заходи ініційовано з метою зниження рівня протиправної діяльності на державному кордоні.

Операція, до проведення якої залучено інші правоохоронні органи, Збройні Сили України, а також ресурси Європейської агенції «FRONTEX», Місії ЄС EUBAM, прикордонних відомств суміжних держав, буде тривати до кінця листопада.

Заходи проводяться в межах Луганської (окрім зони проведення операції об’єднаних сил), Харківської, Сумської, Чернігівської (ділянка українсько-російського кордону), Київської (авіаційні пункти пропуску), Волинської,  Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької, Вінницької, на морській ділянці в межах Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей.

З початку спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018» співробітники Держприкордонслужби із взаємодіючими органами та колегами суміжних країн вже затримали 880 порушників державного кордону і прикордонного режиму.

Крім того, за цей період було виявлено понад 260 одиниць зброї і боєприпасів та більше 40 кілограмів наркотичних засобів. Також в рамках операції було виявлено та вилучено близько 400 тисяч пачок сигарет та майже 300 тисяч літрів горілчаних виробів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси