Як школярів знайомили з прикордонною службою!

НАЗАД
14 квiтня 2018 08:30

Учора військовослужбовці відділу прикордонної служби «Великий Березний» Чопського загону запросили до себе учнів дев’ятого класу загальноосвітньої школи населеного пункту Сіль, що Закарпатті.

Учора військовослужбовці відділу прикордонної служби «Великий Березний» Чопського загону запросили до себе учнів дев’ятого класу загальноосвітньої школи населеного пункту Сіль Великоберезнянського району, що Закарпатті.

Старшокласникам розповіли про прикордонний підрозділ та ознайомили з його історією. Найцікавішими для підлітків виявились історії про те, як військові затримували групи незаконних мігрантів та партії контрабанди, а також про те, як саме прикордонники розкривають злочинні наміри правопорушників та виявляють підроблені документи. Хлопчакам, звісно, найбільше сподобались практичні заняття, де їм дозволили розібрати та зібрати зброю, а також продемонстрували взірці автомобільної та спеціальної техніки.

Після візиту до військового прикордонного підрозділу деякі з школярів зацікавились службою з охорони державних рубежів та вивили бажання долучитися у майбутньому до прикордонної родини.

То ж сподіватимемося, що незабаром на Закарпаття прийде молоде поповнення нових спеціалістів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси