Як перетнути лінію розмежування за наявності надзвичайних обставин?

НАЗАД
18 березня 2020 15:06

У всіх КПВВ в районі операції Об'єднаних сил діють тимчасові обмеження щодо перетинання лінії розмежування у зв'язку з недопущенням поширення коронавірусної інфекції.

Пасажиро-транспортний потік зменшився майже на 90 %.

Втім, певна кількість громадян прибуває до КПВВ аби уточнити порядок перетинання лінії розмежування під час дії обмежень та, після отримання роз'яснень від прикордонників, самостійно повертаються назад.

Наголошуємо, що обмежувальні заходи запроваджені для мінімізації кількості перетинань лінії розмежування з метою нерозповсюдження хвороби COVID-19. Відповідно, прослідувати на тимчасово окуповану територію України або на контрольовану територію можна лише за наявності реєстрації місця проживання на такій території та після відповідного температурного скринінгу і огляду медичним працівником.

Проте, інколи у громадян виникають різні критично важливі життєві обставини, які зумовлюють необхідність перетинання лінії розмежування. При виникненні таких ситуацій громадянам необхідно прибути в КПВВ з відповідними підтверджуючими документами. У таких випадках рішення про пропуск через лінію розмежування приймає виключно Командувач об’єднаних сил індивідуально у кожній ситуації. Тому радимо громадянам у цей період утриматися від перетинання лінії розмежування та без особливих потреб не зловживати винятковими ситуаціями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси