Вітаємо катер Морської охорони ВG-101 з днем підняття прапора!

НАЗАД
30 листопада 2022 16:56

ВG-101-й – найстарший катер Морської охорони – має поважний вік, славетний шлях і командира, який починав службу на його борту ще мотористом.

Цей тандем, перевірений роками та морським і бойовим гартом, знаний у Морській охороні. І цілком очевидно, що й екіпаж катера також є згуртованим, сміливим, надійним. 

Охороняючи морські кордони держави та виконуючи бойові завдання, цього року КаМО ВG-101 подолав майже 8000 морських миль. Катер постійно дбайливо й ретельно доглядають і залізний побратим віддячує екіпажу тим, що не підводить у будь-якій ситуації та обстановці – працює так само завзято, як і ті, хто несе службу на його борту.

Протягом року на борту катера загартовувалися та отримували вишкіл четверо військовослужбовців строкової служби, один з яких відразу з початком повномасштабного вторгнення вирішив перейти на контрактну службу. Старшина 2 статті Дмитро обіймає посаду електрика-рульового і впевнений, що має захищати рідну країну пліч-о-пліч з побратимами та робити все можливе задля Перемоги над окупантами.

З нагоди Дня підняття прапора екіпаж привітало керівництво Регіонального управління Морської охорони, Одеського загону, колеги по службі.

Кращим військовослужбовцям вручили подяки та грамоти. А побратими також пригостили й смаколиками.

Дякуємо за мужність та самовідданість! Бажаємо екіпажу міцного здоров’я, стійкості, Божого захисту й непохитної віри у нашу Перемогу!

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси