Вільний WI-FI від Держприкордонслужби доступний ще у шести пунктах пропуску

НАЗАД
28 квiтня 2023 15:22

Державна прикордонна служба України підвищує комфорт, безпеку та швидкість перетину кордону через впровадження інновацій.

Для забезпечення комфортних умов перетину кордону зв’язківці органів Західного регіонального управління Держприкордонслужби протягом квітня розгорнули мережу доступу до швидкісного і безпечного Інтернету за технологією WI-FI ще у шести пунктах пропуску. Назва мережі у всіх пунктах пропуску free_travel.

Наразі скористатися вільним доступом до Інтернету можуть особи, які перетинають українсько-польський кордон через пункти пропуску «Краківець», «Рава-Руська» і «Ягодин», а також ті, хто подорожує між Україною та Румунією через «Порубне», «Красноїльськ» та «Дяківці». Раніше доступ до мережі Інтернет через WI-FI з’явився у пункті пропуску «Шегині».

Згодом якісний Інтернет запрацює ще у 12 автомобільних пунктах пропуску на ділянці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Зокрема, у травні заплановано розгортання WI-FI мережі у низці пунктів пропуску в Закарпатській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси