(ВІДЕО) Чоловіка з вазами затримали на Луганщині

НАЗАД
10 лютого 2018 11:17

Прикордонники Луганського загону затримали порушника, який намагався перемістити через кордон майже 20 фарфорових та глиняних ваз. Інформацію про підготовку до порушення завчасно отримали оперативні співробітники Держприкордонслужби.

Сьогодні прикордонники Луганського загону затримали порушника, який намагався перемістити через кордон майже 20 фарфорових та глиняних ваз. Інформацію про підготовку до порушення завчасно отримали оперативні співробітники Держприкордонслужби.

Група реагування від відділу «Мілове», що негайно направилась на місце помітила чоловіка за допомогою переносного тепловізійного приладу опівночі. Він прямував в напрямку сусідньої держави. Військовослужбовці відразу затримали порушника. З’ясувалося, що під покровом ночі 40-річний наш співвітчизник планував переправити через кордон майже 20 фарфорових та глиняних ваз. Їх приблизна вартість може становити понад 15 тисяч гривень.  

На затриманого складено протоколи за ст.204-1 КУпАП за спробу незаконного перетинання державного кордону України, а товар передано представникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси