(ВІДЕО) Більше 13 кілограмів бурштину прикордонники дістали зі схованок «Тойоти»

НАЗАД
31 грудня 2017 10:28

Ще один черговий випадок вивезення з України до Польщі більше 13 кілограмів коштовного каменю не допустили учора в пункті пропуску «Грушів» прикордонники Львівського загону спільно з працівниками фіскальної служби.

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати системний комплекс заходів з протидії незаконному переміщенню через державний кордон України контрабандного каміння бурштину.

Так, ще один черговий випадок вивезення з України до Польщі більше 13 кілограмів коштовного каменю не допустили учора в пункті пропуску «Грушів» прикордонники Львівського загону спільно з працівниками фіскальної служби. Бурштин автомобілем «Тойота», польської реєстрації, вивозив громадянин Польщі, який для перетину кордону обрав смугу руху «зелений коридор».

Прикордонники ініціювали проведення спільного з митниками поглибленого огляду транспортного засобу, у ході якого в конструктивних особливостях автомобіля, а саме – в боковій обшивці багажного відділення, під запасним колесом та в дугах бамперу, було знайдено 13,3 кілограмів обробленого каміння бурштину.

Виявлений бурштин відправлено на експертну оцінку. Автомобіль, як засіб незаконного переміщення товарів, вилучено встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси