У бою за Україну загинув прикордонник з Ізмаїла Сергій Шелковников

НАЗАД
15 листопада 2023 09:00

Живим коридором на колінах вшанував Ізмаїл полеглого у бою прикордонника сержанта Сергія Шелковникова.

Похорони з відданням військових почестей відбулися на Алеї слави міського цвинтаря. Проститись з Героєм прийшли рідні, близькі, знайомі та побратими з Ізмаїльського прикордонного загону. Сергій загинув 12 жовтня 2023 року, під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Макіївка Сватівського району Луганської області.

Сержант Сергій Миколайович Шелковников народився 07 жовтня 2001 року у місті Ізмаїл. Після закінчення Ізмаїльської гімназії №3 поступив до Дунайського центру професійної освіти та набув професії «матрос 2 класу, моторист (машиніст)». Під час навчання в гімназії брав участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).

Був призваний за контрактом у 2021 році. Військову присягу на вірність Українському народові складав на острові Зміїний. До виконання бойових завдань на Луганщині він разом зі своїми побратимами з прикордонної комендатури швидкого реагування воював під Херсоном.

«Для мене була велика честь мати такого підлеглого. Він виконував бойові завдання на високому професійному рівні. Він був товариським. Його загибель – це безмежний біль. Щиро співчуваю його рідним та близьким. Він завжди залишиться у нашій пам’яті…» - зазначив начальник прикордонної застави на псевдо "Шейх".

Щирі співчуття батькам, дружині, рідним та близьким полеглого Воїна.

Вічна слава та світла пам’ять Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси