В Міжнародний день благодійності моряки-прикордонники отримали подарунки від друзів з Кілії

НАЗАД
05 вересня 2022 15:15

5 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день благодійності, встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН у 2013 році.

Цей день сприяє усвідомленню того, що благодійність допомагає нам в процесах розвитку та зміцненні нормальних людських відносин. А хто краще за українців  знає про благодійність та взаємодопомогу!?

Зараз мало не кожен українець допомагає підрозділам Сил оборони. В певних випадках така допомога переростає у постійну підтримку і дружбу. Приміром, громада міста Кілія щотижня частує моряків-прикордонників різноманітними смаколиками.

«Звичайно, ми розуміємо, що хлопців та дівчат добре всім забезпечують, але за їх героїзм та відвагу, ми хочемо хоч чимось їм віддячити. Ми підтримуємо і допомагаємо всім містом. Знаємо, що хлопцям та нашим захисницям, звичайно, хочеться чогось домашнього та смачного, а тому стараємося забезпечити їх фруктами та сезонними овочами, адже природні вітаміни, додають сили», - розповідає Валентина Іванівна, директорка однієї зі шкіл міста.

Днями навчальний заклад організував благодійний ярмарок «Крок до ПЕРЕМОГИ», в якому взяли участь багато містян – від малого до великого. Під час ярмарку вдалося зібрати понад 19 тисяч гривень, на які організатори закупили для військових смаколики та елементи обмундирування, що швидко зношуються у воєнний час, а також інші необхідні речі.

В Міжнародний день благодійності прикордонники дякують усім благодійникам за те, що небайдужі, за час, увагу та ресурси, якими діляться.

Нехай ваше добро повернеться сторицею.

Разом ми СИЛА, разом ми НЕЗЛАМНА УКРАЇНА!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси