В КПВВ на Донеччині прикордонники виявили комплектуючі для «криптовалютної ферми»

НАЗАД
28 червня 2018 14:05

Товар вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

В районі ООС тривають заходи щодо унеможливлення незаконного переміщення товарів та послуг між територіями підконтрольними Україні і тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей. Прикордонні підрозділи, що виконують завдання в районі операції Об’єднаних сил, вживають відповідних заходів для перешкоджання такому ганебному явищу, як контрабанда через лінію зіткнення. В тому числі і боротьби з незаконним переміщенням обладнання для виготовлення криптовалюти, торгівля яким останнім часом набирає популярності.

Так, сьогодні в КПВВ «Новотроїцьке», було припинено чергову спробу вивезення до ТОТУ такого обладнання. Для оформлення на виїзд прибув автомобіль під керуванням громадянина України. В ході роботи спільної оглядової групи прикордонників і представників ДФС, які діють у складі Об'єднаних сил, було виявлено, що чоловік в багажному відділенні транспортного засобу серед особистих речей приховав комп’ютерну техніку для виготовлення віртуальної валюти. Як пояснив правопорушник - незаконне перевезення подібних комплектуючих на тимчасово окуповану територію України може принести непоганий прибуток.

Товар вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення. Загальна сума оцінки склала близько 150 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси