В Адміністрації Держприкордонслужби відбулася Х конференція Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників

НАЗАД
06 грудня 2018 13:48

Під час конференції ветерани-прикордонники мали змогу отримати вичерпні відповіді від керівників структурних підрозділів Адміністрації Держприкордонслужби на питання, які їх турбують.

4 грудня 2018 року відповідно до плану роботи Громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників» на 2018 рік в Адміністрації Державної прикордонної служби України, за участі керівництва та посадових осіб структурних підрозділів Адміністрації, регіональних управлінь та органів охорони державного кордону Держприкордонслужби, у відеорежимі проведено Х конференцію Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників.

Під час конференції ветерани-прикордонники мали змогу отримати вичерпні відповіді від керівників структурних підрозділів Адміністрації Держприкордонслужби на питання, які їх турбують.

Перед ветеранами-прикордонниками виступив перший заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Василь Серватюк, який поінформував про головні досягнення відомства, окреслив завдання, які сьогодні, в умовах воєнного стану, виконує Державна прикордонна служба України, та подякував ветеранам-прикордонникам за ефективну співпрацю у питаннях національно-патріотичного виховання прикордонників.

Керівництво комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників та керівники організацій ветеранів-прикордонників у регіонах відзвітували про результати роботи у 2018 році та визначили завдання на наступний 2019 рік.

Після завершення конференції керівництво Адміністрації Державної прикордонної служби України та ветерани-прикордонники взяли участь у покладанні квітів до пам’ятника «Захисникам кордонів Вітчизни усіх поколінь».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси