В Адміністрації Держприкордонслужби Юрій Гресько зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні

НАЗАД
14 червня 2019 10:16

На зустрічі обговорили стан співробітництва прикордонного відомства України з Посольством Республіки Пакистан в Україні щодо взаємних поїздок громадян та взаємодії з питань ідентифікації і документування громадян Пакистану.

Учора в Адміністрації Держприкордонслужби Виконувач обов’язки  Голови Державної прикордонної служби України Юрій Гресько зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні паном Західом Мубашіром Шейхом та Головою канцелярії – консулом паном Зебом Аламом Ханом.

На зустрічі обговорили стан співробітництва прикордонного відомства України з Посольством Республіки Пакистан в Україні щодо взаємних поїздок громадян та взаємодії з питань ідентифікації і документування громадян Пакистану. Подальші перспективи розвитку двосторонніх відносин з консульським відділом та поглиблення співпраці за компетенцією.

«Сьогодні співробітництво між Державною прикордонною службою України та Посольством Ісламської Республіки Пакистан в Україні перебуває на належному рівні, тому в подальшому ми прагнемо поглиблювати нашу співпрацю», – зауважив Виконувач обов’язки очільника прикордонного відомства Юрій Гресько.

У свою чергу Надзвичайний і Повноважний Посол Ісламської Республіки Пакистан в Україні пан Захід Мубашір Шейх зауважив, що  Україна та Пакистан мають багато спільного і однією з основних місій Посольства в Україні є покращення поїздок громадян. Зокрема він запропонував зробити процедуру проходження прикордонних формальностей при в’їзді в Україну туристів та бізнесменів з Пакистану більш сприятливою.

На завершення зустрічі Надзвичайний та Повноважний Посол Ісламської Республіки Пакистан в Україні подякував за можливість зустрітися й познайомитися з керівництвом Служби та обговорити і вирішити важливі питання подальшого співробітництва.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси