Увага! Конкурс дитячого малюнка на тему «Прикордонник – мій Захисник»

НАЗАД
03 квiтня 2023 17:08

До Дня прикордонника України Державна прикордонна служба оголошує конкурс дитячого малюнка, який проходитиме з 3 по 25 квітня цього року.

Учасниками конкурсу є діти віком до 14 років включно.

Від кожного учасника приймається одна робота. Малюнок може бути виконаний у довільній графічній, живописній формах – олівцями, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо.

На лицьовому боці малюнка в правому нижньому кутку необхідно зазначити українською мовою друкованими літерами: ім’я та прізвище автора, його вік, назву малюнка, населений пункт.

Терміни проведення конкурсу:

з 03 квітня до 16 квітня 2023 року – приймання робіт;

з 17 квітня до 21 квітня 2023 року – визначення авторів кращих робіт;

з 24 квітня по 30 квітня 2023 року – нагородження переможців.

Оцінка робіт здійснюватиметься за такими критеріями:

  • відповідність прикордонній тематиці, висвітлення участі прикордонників у відсічі збройної агресії російської федерації, стійкості, незламності у захисті незалежності України;
  • творчий підхід;
  • оригінальне рішення в розкритті теми конкурсу.

Призерів визначатимуть по областях, а найкращі отримають нагороди від Голови Державної прикордонної служби України.

Скановані копії робіт та Анкету про учасника конкурсу (форма додається) направляти на електронну скриньку: [email protected]. Малюнки приймаються у форматах – PDF, TIF, JPG/JPEG у великій роздільній якості.

Беручи участь у конкурсі, його учасники погоджуються, що в разі виграшу їхні імена та малюнки можуть бути оприлюднені та використані ДПСУ на офіційному сайті, соціальних мережах, а також у ЗМІ. Таке використання є безоплатним і жодним чином не відшкодовується.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси