Українець намагався незаконно перемістити до РФ деталі для двигуна

НАЗАД
07 вересня 2018 10:53

Сьогодні вночі правоохоронці затримали чергового порушника кордону, який намагався на транспортному засобі перемістити через кордон до РФ товари народного споживання поза встановленими пунктами пропуску.

Так, напередодні ввечері від співробітників оперативних підрозділів Східного регіонального управління та Служби безпеки України до військовослужбовців відділу прикордонної служби «Веселе», що на Харківщині,  надійшла інформація про можливу контрабандну діяльність на державному кордоні, а саме на напрямку населених пунктів Борисівка – Сонцівка (РФ). Для перевірки інформації на місце події одразу ж висунувся прикордонний наряд, який виявив та затримав неподалік держрубежу автомобіль УАЗ. За кермом транспортного засобу знаходився громадянин України 1999 року народження. В ході огляду авто, в багажному відділенні було виявлено картонні коробки з деталями для двигуна.

Відносно правопорушника, жителя прикордонного селища Борисівка, складено протокол про здійснення адміністративного правопорушення. Автомобіль разом із товаром було вилучено та передано представникам фіскальної служби. Наразі проводяться заходи щодо оцінки майна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси