Українця з підробленим документом та фантомний Volkswagen затримано на кордоні

НАЗАД
10 жовтня 2018 10:22

Під час оформлення подорожуючого, прикордонники Харківського загону з’ясували, що доручення на право керування «Toyota» української реєстрації є підробленим.

Учора в пункт пропуску «Плетенівка», на виїзд з України, прибув автомобіль «Toyota» 2011 року випуску під керуванням громадянина України. Під час оформлення подорожуючого, прикордонники Харківського загону з’ясували, що доручення на право керування іномаркою української реєстрації є підробленим.

По даному факту до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Крім того, військовослужбовці цього ж загону, але в пункті пропуску «Гоптівка», зафіксували відсутність номера кузова мікроавтобуса «Volkswagen» 2001 року випуску. Транспортним засобом української реєстрації наш співвітчизник прямував також на виїзд з України.

Стосовно водія складено протокол про здійснення адміністративного правопорушення за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси