У місті Рені прикордонники попрощались зі старшим сержантом Володимиром Власовим

НАЗАД
06 лютого 2024 09:00

Захищаючи Батьківщину, в бою за незалежність та вільну Україну, загинув прикордонник старший сержант Власов Володимир Володимирович. Він разом з побратимами у складі прикордонного підрозділу давав гідну відсіч ворогу на Сході країни, але, на жаль, 29 грудня 2023 року отримав поранення, несумісне із життям.

Віддання військових почестей відбулося в місті Рені. Провести Героя в останню путь прийшли рідні, близькі, знайомі та побратими з Білгород-Дністровського та Ізмаїльського прикордонних загонів.

Старший сержант Власов Володимир Володимирович народився 9 травня 1998 року в місті Рені Одеської області. Після здобуття середньої освіти вступив до Дунайського центру професійної освіти.

У 2019 році розпочав військову службу в Ізмаїльському прикордонному загоні у відділі прикордонної служби «Рені». Товариші по службі завжди тільки позитивно відгукувались про Володимира. Він завжди був готовий прийти на допомогу та підтримати. Наприкінці 2021 року Володимира направили служити до  Білгород-Дністровського прикордонного загону, там він проходив службу у складі прикордонної комендатури швидкого реагування. З червня 2023 року по серпень 2023 року разом з побратимами виконував бойові завдання на Сході України. З серпня 2023 року його переводять для подальшої служби до Краматорського прикордонного загону. Він до останнього боровся за вільне життя українців… Пам’ять про нього житиме у наших серцях!

Глибокі співчуття рідним та близьким полеглого Воїна.

Вічна шана Герою.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси