У горах Закарпаття затримали сім порушників кордону

НАЗАД
08 сiчня 2024 16:43

Цими вихідними військовослужбовці Чопського загону затримали сімох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон.

Усі виявилися громадянами України – чоловіками призовного віку. Шестеро прямували у напрямку Словаччини, сьомий спробував поза пунктами пропуску пробратися в Україну.

Про рух невідомого, який йшов до кордону лісом, правоохоронців сповістив сигналізаційний комплекс. Іншого зафіксувала фотопастка. Ще двох вдалося зупинити на пів шляху до держрубежу завдяки випереджувальній інформації співробітників оперативно-розшукового підрозділу. Решту зупинили прикордонні патрулі.

Останній з тих, кого затримали цими вихідними, прямував зі Словаччини в Україну. Його зупинили біля кордону у районі населеного пункту Великий Березний. Чоловік виявився місцевим жителем. Він зізнався, що певний час перебував за кордоном та вирішив повернутися в Україну у зв’язку з сімейними обставинами.                                                                

Затриманих доправили у прикордонні підрозділи з метою з’ясування усіх обставин справи та притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Їхні справи розглядатиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси