У Національній академії Держприкордонслужби відбувся черговий розподіл офіцерів на посади

НАЗАД
20 лютого 2019 12:32

Відкриваючи захід Микола Маланчій вкотре наголосив всім присутнім, що процес розподілу випускників факультету підготовки керівних кадрів Національної академії проводиться на принципах прозорості, відкритості та чесності.

Сьогодні в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького за участі директора Департаменту особового складу Адміністрації Державної прикордонної служби України генерал-майора Миколи Маланчія, представників внутрішньої безпеки та профспілки відбулися заходи з розподілу офіцерів - слухачів факультету підготовки керівних кадрів, на посади.

Відкриваючи захід Микола Маланчій вкотре наголосив всім присутнім, що процес розподілу випускників факультету підготовки керівних кадрів Національної академії проводиться на принципах прозорості, відкритості та чесності.

Розподіл випускників факультету підготовки керівних кадрів проводився за такими спеціальностями як: «оперативно-службова діяльність та управління діями прикордонних підрозділів», «морська охорона», «зв’язок» та «тилове забезпечення».

Робочою групою, до якої ввійшли представники відділу кадрів Національної академії та Департаменту особового складу Адміністрації Держприкордонслужби, було вивчено склад випускників, проаналізовано проходження ними військової служби, враховано попередню спеціальність та досвід служби, враховано строки вислуги випускників у військовому званні, підготовлено перелік вакантних посад оперативно-тактичного рівня, на які проводиться розподіл.

Також зазначимо, що розподіл проводився за білетною системою та такими принципами та критеріями як: екстериторіальність (випускник не розподілявся в регіон, де він вже служив, та до місця проживання батьків), розподіл здійснювався тільки в прикордонні загони та на окремі посади в регіональні управління, а також офіцери не розподілялися на посади в Національну академію. Першочерговість у виборі місця служби надається офіцерам, які закінчують навчання з відзнакою, за бажання військовослужбовців проходити службу в органах, які беруть участь в операції Об’єднаних сил, наявності сімейних обставин, які можуть впливати на проходження військової служби в одній із місцевостей, та набуття права на отримання випускниками чергового військового звання.

Підбиваючи підсумки заходу Микола Маланчій подякував ректору генерал-майору Олегу Шинкаруку та персоналу академії за високий рівень організаційної підготовки розподілу офіцерів-випускників.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси