У Львові пройшли збори з головними бухгалтерами-начальниками фінансово-економічних підрозділів органів Держприкордонслужби

НАЗАД
24 травня 2019 13:44

У Львові з 22 по 24 травня проходили збори із спеціальної підготовки персоналу фінансово-економічних підрозділів органів ДПСУ.

Протягом триденних заходів участникам доведено основні новації в бухгалтерському обліку та фінансовій звітності, розглянуто питання фінансово-господарської діяльності в ДПСУ, автоматизації облікового процесу, методології ведення бухгалтерского обліку бюджетних установ в умовах запровадження Міжнародних стандартів у державному секторі тощо.

Директор департаменту фінансово-економічного забезпечення Адміністрації Державної прикордонної служби полковник Олександр Орел разом з учасниками зборів підсумували роботу фінансово-економічних підрозділів за п’ять місяців поточного року та перевірили рівень професійних знань персоналу.

Участь у зборах брали також заступник начальника управління-начальник відділу консолідованої звітності Департаменту фінансово-облікової політики Міністерства внутрішніх справ України Ольга Данильчук та начальник відділу методології бухгалтерського обліку Департаменту фінансово-облікової політики МВС Олеся Рошкович.

Крім того, учасники обговорювали проблемні питання, що виникають у службовій діяльності та шляхи їх вирішення.

На завершення зборів керівництвом Фінансово-економічного департаменту прикордонного відомства поставлено завдання на друге півріччя 2019 року.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси