У Луцькому прикордонному загоні завершились навчально-методичні збори з начальниками фізичної підготовки

НАЗАД
18 квiтня 2019 08:57

Учасники зборів обговорили питання єдиних підходів щодо організації фізичної підготовки та спорту в Державній прикордонній службі України.

У період з 16 по 18 квітня 2019 року на базі Луцького прикордонного загону відбувся навчально-методичний збір з начальниками фізичної підготовки і спорту органів охорони кордону та частин центрального підпорядкування прикордонного відомства.

Учасники зборів обговорили питання єдиних підходів щодо організації  фізичної підготовки та спорту в Державній прикордонній службі України. 

Також офіцери взяли участь у контрольно-перевірочних заняттях, подоланні смуги перешкод, комплексних силових вправ, тактичних прийомах та способів безпечного затримання правопорушників. Таким чином, офіцери мали змогу особисто випробувати переваги та недоліки діючих методик та поділитися власним досвідом.

- Належна фізична підготовленість не лише дозволяє військовослужбовцю більш ефективно виконувати поставлені завдання, а й значно підвищує його шанси залишитись живим та неушкодженим в бою, мобілізує розумову діяльність і здатність швидко приймати рішення, - зазначив директор Департаменту особового складу генерал-майор Микола Маланчій.

- Такі збори є надзвичайно актуальними, адже ми маємо змогу обговорити нововведення, обмінятися досвідом і вирішити проблемні питання, які виникають під час впровадження нових стандартів, - підкреслив він.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси