У Києві відбулось перше засідання Керівного комітету проекту міжнародної технічної допомоги

НАЗАД
12 квiтня 2018 11:10

11 квітня поточного року у Києві відбулось перше засідання Керівного комітету проекту міжнародної технічної допомоги «Удосконалення інтегрованого управління кордонами на українсько-молдовському кордоні».

В рамках участі Державної прикордонної служби України в програмах ініціативи ЄС «Східне Партнерство», 11 квітня поточного року у Києві відбулось перше засідання Керівного комітету проекту міжнародної технічної допомоги «Удосконалення інтегрованого управління кордонами на українсько-молдовському кордоні» за участю представників МОМ, ЄС, ДФСУ, ДПСУ та партнерів з Республіки Молдова.

Під час засідання керівного комітету проекту учасникам було презентовано для обговорення і затвердження основні архітектурно-планувальні вимоги та характеристики проектних об’єктів. Зокрема пунктів перетину державного кордону «Кучурган» та «Рені», а також обговорено організацію автоматизованого обміну інформацією про осіб та транспортні засоби, що здійснюють перетин спільної ділянки українсько-молдовського кордону.

Реалізація зазначеного проекту дозволить у повному обсязі здійснювати контроль міграційних процесів у тому числі й на центральній ділянці.

Варто зауважити, що реалізація проекту триватиме впродовж 28 місяців з загальним бюджетом 4,75 мільйонів євро.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси