У Києві стартували національні змагання «Ігри Нескорених»

НАЗАД
14 вересня 2019 11:31

Сьогодні, 14 вересня, на стадіоні «Піонер» у Києві, розпочалися Національні змагання «Ігри Нескорених» — фінальна частина відбору збірної України на міжнародні «Invictus Games-2020» в Гаазі.

Загалом участь у змаганнях беруть понад 200 учасників — українських ветеранів та військовослужбовців, які дістали поранення, захворіли або були травмовані, виконуючи свої службові обов’язки в зоні бойових дій.

Варто зазначити, що попри спортивну складову, національні змагання, в першу чергу, це свято сили духу та взаємної підтримки, а також соціальний захід для українських поранених бійців, їхніх сімей та друзів, можливість провести час в колі побратимів та однодумців.  

Також варто додати, що тоді як більшість подій Ігор пройде на стадіоні «Піонер» - і церемонії відкриття, закриття,  а також змагання з чотирьох видів спорту, змагання з плавання, відбудуться на території басейну ЦСК ЗС України.

Як і минулого цього у змаганнях беруть участь, як діючі прикордонники, так і ветерани Державної прикордонної служби України.

Нагадаємо, минулого року прикордонник - ветеран АТО Віктор Шинкарук на «Іграх Нескорених» в Сіднеї приніс Україні «срібло».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси