(ВІДЕО) У Харкові вилучили партію хутряних виробів вартістю понад 2,2 мільйона гривень

НАЗАД
05 грудня 2018 12:44

Оперативними підрозділами Східного регіонального управління Держприкордонслужби України в умовах воєнного стану проводяться системні заходи протидії транскордонній злочинності та в прикордонних регіонах України.

Так, учора, на виконання доручення слідчого, в рамках кримінального провадження за ст. 212 ККУ «Ухилення від сплати податків, зборів(обов’язкових платежів)», спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Східного регіонального управління Держприкордонслужби України із залученням спецпідрозділу ДОЗОР, спільно із співробітниками ГУ ДФС, під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської  області, було проведено низку санкціонованих обшуків.

Підставами стали дані, які свідчили про причетність окремих осіб до організації контрабандного каналу надходжень в Україну (за так званою «сірою схемою» шляхом міжнародних поштових пересилань) та подальшої реалізації в Україні коштовного одягу з натурального хутра, яке доправлялось із Китаю.

За результатами проведених заходів, за місцем проживання членів злочинної групи та місцем розповсюдження вказаної продукції на ТРЦ «Барабашово» м. Харків, було вилучено понад 300 одиниць хутряних виробів на загальну суму понад 2,2 мільйонів гривень, готівкові кошти в еквіваленті понад 100 тис гривень, банківські картки, документацію, яка підтверджує характер злочинних діянь.

Тривають подальші слідчо-оперативні заходи, встановлюється повне коло осіб, причетних до ввезення та реалізації вказаної продукції.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси