У Білорусі відбувся міжнародний семінар «Роль добре керованого і підзвітного сектору безпеки у боротьбі з транснаціональними загрозами»

НАЗАД
16 листопада 2018 10:34

У період з 14 по 15 листопада 2018 року на базі Академії МВС Республіки Білорусь (м. Мінськ) відбувся міжнародний семінар «Роль добре керованого і підзвітного сектору безпеки у боротьбі з транснаціональними загрозами».

У період з 14 по 15 листопада 2018  року на базі Академії МВС Республіки Білорусь  (м. Мінськ)  відбувся міжнародний семінар «Роль добре керованого і підзвітного сектору безпеки у боротьбі з транснаціональними загрозами».

Захід організовано та проведено за сприянням  Організації  з безпеки і співпраці в Європі (OSCE) та  Управління ООН по наркотиках та злочинності (UNODC). В семінарі взяли участь представники правоохоронних органів та парламентів Республіки Білорусь, України, Республіки Молдова, Швейцарії та міжнародних організацій - МОМ, EUAM,  EUROPOL та інших.

Під час заходу обговорено напрями комплексного реформування сектору безпеки, враховуючи компоненти кримінального правосуддя та належного державного управління, їх важливе значення для ефективної боротьби з транснаціональною організованою злочинністю на місцевому,  національному та міжнародному рівнях. Взято участь у дискусіях щодо методології оцінювання загроз, які несе транснаціональна організована злочинність, ефективного управління сектором безпеки та порядку проведення демократичного нагляду за діяльністю правоохоронних органів.

Крім того, під час семінару розглянуто напрями подальшої співпраці на міждержавному рівні, які направлені на підвищення ефективності боротьби з транснаціональною організованою злочинністю.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси