Тютюнову контрабанду та автомобілі загальною вартістю понад 863 тисячі гривень вилучено на кордоні

НАЗАД
25 травня 2018 10:12

Співробітники Держприкордонслужби протягом доби виявили в пунктах пропуску п’ять транспортних засобів із прихованими тютюновими виробами.

Прикордонники Мукачівського загону під час здійснення заходів контрою виявили у причепі вантажівки «Renault» серед коробок з меблями 135,5 тисяч пачок сигарет та у паливному баку легкового автомобіля  «Chrysler» 1987 року випуску  390 пачок курива. Громадяни України слідували транспортними засобами через пункти пропуску «Дяково» й «Лужанка» до сусідніх країн.

А військовослужбовці Луцького загону в пунктах пропуску «Доманове» та «Тиса» виявили сховки з контрабандними тютюновими виробами у легковому автомобілі «Audi» й у мікроавтобусі «Mercedes».  450 пачок сигарет знайшли у дверцятах, під сидінням та у місці для інструментів іномарки 1997 року випуску й 605 пачок тютюнових виробів у паливному баку транспортного засобу 2002 року випуску.  

Крім того, у пункті пропуску «Порубне» правоохоронці Чернівецького загону зафіксували під обшивкою дверей також мікроавтобуса «Mercedes» 80 пачок сигарет.

Усі знайдені контрабандні сигарети та 4 транспортних засоби, загальною вартістю понад 863 тисячі гривень вилучено встановленим порядком та передано працівникам фіскальної служби  для прийняття подальшого правового рішення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси