(ВІДЕО) Трьох громадянок, одна з яких несла сигарети, зупинили військовослужбовці зі складу ООС неподалік лінії розмежування на Луганщині

НАЗАД
21 сiчня 2020 13:27

Трьох жінок військовослужбовці зупинили за 200 метрів від лінії розмежування, неподалік населеного пункту Трьохізбенка Луганської області.

Сьогодні, реалізовуючи оперативну інформацію, прикордонники оперативного підрозділу Держприкордонслужби разом із військовослужбовцями 93 омбр та співробітниками ДФС, що спільно діють у складі Об’єднаних сил, запобігли незаконному переміщенню з окупованої частини Луганщини сигарет та викрили трьох громадянок, які перетнули  лінію розмежування поза визначеними дорожніми коридорами.

Трьох жінок військовослужбовці зупинили за 200 метрів від лінії розмежування, неподалік населеного пункту Трьохізбенка Луганської області. Встановлено, що жінки незаконно перетнули лінію розмежування човном через річку Сіверський Донець.

Зі слів затриманих, двоє громадянок України 1958 та 1956 року народження, жительки окупованої Брянки таким чином намагалися прослідувати до м. Сєвєродонецьк нібито для відвідування фінансової установи. А ось третя громадянка 1962 року народження, жителька м. Трьохізбенка, у такий спосіб намагалася налагодити нелегальний канал переправлення товарів через лінію розмежування. Зокрема жінка намагалася незаконно перемістити майже 500 пачок цигарок із фальшивими марками фейкової республіки.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення. На громадянок складені протоколи про адмінправопорушення за ч. 2 ст. 204-2 КУпАП  (Порушення порядку в їзду на тимчасово окуповану території та виїзду з неї). Тютюнові вироби вилучено представниками ДФС, а на власницю товару складено протокол за ч. 1 ст. 204-3 КупАП (Порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси