Тиждень проекту TWINNIG – підґрунтя для рішення ЄС про технічну допомогу

НАЗАД
29 сiчня 2018 09:50

За підсумками роботи тижня експерти проекту TWINNING підготували звіт до Європейської Комісії, який стане підґрунтям для прийняття рішення ЄС про можливу допомогу Державній прикордонній службі України необхідним обладнанням для більш ефективного функціону

У період з 22 по 26 січня цього року в Адміністрації Держприкордонслужби тривали заходи з реалізації проекту TWINNING, під час якого спільно з європейськими експертами визначено нагальні потреби в оснащенні прикордонних підрозділіву пунктах пропуску та забезпеченні мобільності дій на зеленому кордоні.

За підсумками роботи тижня експерти проекту TWINNING підготували звіт до Європейської Комісії, який стане підґрунтям для прийняття рішення ЄС про можливу допомогу Державній прикордонній службі України необхідним обладнанням для більш ефективного функціонування системи інтегрованого управління кордонами.

Як зауважив керівник проекту TWINNING від європейської сторони Томас Остеррот під час п’ятого засіданні керівного комітету проекту: «Оцінка обладнання – одна з основних тем проекту. Державній прикордонній службі України необхідно визначити мінімальні стандарти обладнання у пунктах пропуску і вони мають бути формалізовані, та якомога ближче наближені до стандартів ЄС. Крім цього,слід чітко визначати пріоритети при плануванні інвестування та при закупівлі обладнання.»

Упродовж поточного тижня реалізація заходіву рамках проекту триватиме згідно з попередньо затвердженим планом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси