Телеканал з Луцька зманіпулював інформацією про автівки для фронту

НАЗАД
11 листопада 2023 15:20

Державна прикордонна служба України звернула увагу на матеріал, який днями оприлюднив телеканал з Луцька про те, що автівки для фронту застрягли на Волині.

У сюжеті мова йшла про 135 гуманітарних автомобілів, що стоять на території одного приватного підприємства. При цьому журналісти відмітили, що ці автівки вже публічно відправляли на фронт, однак вони продовжують перебувати у Волинській області.

Зазначимо, що журналісти маніпулювали фактами і їх матеріал не несе жодної об’єктивної інформації.

Наголосимо, прикордонне відомство за час російського вторгнення неодноразово отримувало допомогу від фонду MK Foundation, про який вели мову журналісти. Благодійники, зокрема, передали підрозділам ДПСУ більше 100 одиниць техніки. Саме кадри передачі техніки прикордонникам використав у своєму сюжеті телеканал.

Відмітимо, що отримана техніка перебуває у підрозділах, яким вона надійшла, облікована і виконує завдання щодо захисту кордону та країни. MK Foundation, окрім 100 мікроавтобусів Volkswagen Transporter, передала прикордонникам і інші транспортні засоби, що допомагають підрозділам виконувати визначені завдання.

Окрім цього, своїми діями телеканал наражає на небезпеку представників фонду та військових розкриваючи місце знаходження автомобілів, які готуються для передачі підрозділам Сил оборони країни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси