Таджик та українець намагалися в’їхати в Україну на транспортних засобах з невідповідними номерами кузовів

НАЗАД
19 березня 2018 09:58

Два транспортні засоби з невідповідними номерами кузовів виявили прикордонники у пунктах пропуску на державному кордоні минулої доби.

Два транспортні засоби з невідповідними номерами кузовів виявили прикордонники у пунктах пропуску на державному кордоні минулої доби.

На українсько-російському кордоні, в пункті пропуску «Бачівськ», прикордонники Сумського загону спільно з працівниками ДФС, на в’їзд в Україну, виявили невідповідність номеру кузова з даними, зазначеними в реєстраційних документах, причепу вантажного автомобіля «Мерседес» 2004 року випуску. А на українсько-молдовському кордоні, в пункті пропуску  «Олексіївка», військовослужбовці Подільського загону, також  на в’їзд в нашу країну, виявили невідповідність номеру кузова автомобіля «Mitsubishi» 1998 року випуску молдовської реєстрації.

На водіїв, громадян Таджикистану та України, які були за кермом автівок, складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

 Обох порушників на автомобілях  передано співробітникам Нацполіції для прийняття подальших правових рішень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси