Свідоцтво про реєстрацію авто та номерні знаки так званої ДНР виявили на лінії розмежування

НАЗАД
27 лютого 2018 09:39

Минулої доби у КПВВ ««Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону під час здійснення заходів контролю у салоні автомобіля «Geely» виявили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу так званої ДНР. Автомобілем української реєстрації громадянин України

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, військовослужбовці прикордонного відомства виявили свідоцтво про реєстрацію авто та номерні знаки так званої ДНР.

Минулої доби у КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону під час здійснення заходів контролю у салоні автомобіля «Geely» виявили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу так званої ДНР. Автомобілем української реєстрації громадянин України прямував з непідконтрольної території.

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» правоохоронці Донецького загону спільно із працівниками фіскальної служби під час огляду автомобіля «Volkswagen» викрили в особистих речах нашого співвітчизника реєстраційні номерні знаки, що не відповідають державним стандартам України.

Наразі громадян України передано співробітникам Нацполіції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси