Співробітники Держприкордонслужби та ЗСУ зі складу Об'єднаних сил виявили обладнання на 800 тисяч гривень

НАЗАД
13 липня 2018 08:20

Оперативними співробітниками Держприкордонслужби спільно з підрозділами ЗСУ зі складу Об'єднаних сил затримано автомобіль з устаткуванням для виробництва харчової продукції.

Учора в ході реалізації наявної інформації співробітники прикордонних оперативних підрозділів у взаємодії з військовослужбовцями ЗСУ зі складу Об'єднаних сил на одному з блокпостів виявили автомобіль «ГАЗель», у якому знаходилось устаткування для виробництва харчової продукції без відповідних документів. Як з’ясувалось, зазначене обладнання було незаконно переміщено з тимчасово окупованої території України на напрямку Жовте  – Лобачеве поза визначеними дорожніми коридорами. Товар переміщувався маломірними плавзасобами через річку Сіверський Донець.

Вантаж, вартістю близько 800 тисяч гривень, разом із транспортним засобом передано співробітникам ГУ ДФС у Луганській області. Відносно правопорушників складено протоколи за ст. 204-3 КУпАП «Порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси