Співробітники Держприкордонслужби та Нацполіції завадили 5 сталкерам проникнути в зону відчуження

НАЗАД
06 серпня 2016 12:27

Вчора в Київській області співробітники Держприкордонслужби та Нацполіції затримали 5 громадян України, які пробиралися в зону відчуження та зону безумовного (обов'язкового) відселення.

Вчора в Київській області співробітники Держприкордонслужби та Нацполіції затримали 5 громадян України, які пробиралися в зону відчуження та зону безумовного (обов'язкового) відселення.

Перших сталкерів правоохоронці зупинили пообіді. Прикордонний наряд від відділу «Іванків» Житомирського загону спільно з представниками поліції помітили двох чоловіків, які саме долали загороджувальний паркан тилової межі. В зону відчуження вони пробиралися на напрямку населеного пункту Терехів. «Мандрівники» виявилися нашими співвітчизниками.

Інших екстремалів прикордонники та поліціанти на цьому ж напрямку затримали пізно ввечері. До ЗВіЗБ(о)В намагалися потрапити 3 громадян України.

На всіх громадян співробітниками поліції складені адміністративні документи за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси