Сімох громадян Туреччини затримали неподалік кордону з Угорщиною та Польщею

НАЗАД
01 вересня 2021 10:23

Прикордонники Мукачівського загону затримали впродовж доби чотирьох нелегальних мігрантів.

Так, учора, патрулюючи українсько-угорську ділянку кордону, військовослужбовці відділу «Лужанка» помітили чотирьох невідомих чоловіків, які рухались в бік держрубежу. На законні вимоги прикордонників незнайомці не відреагували та спробували втекти.

Переслідуючи втікачів, військовослужбовці здійснили попереджувальний постріл вгору, після чого усіх чотирьох затримали та доставили до прикордонного підрозділу. Затриманими виявились громадяни Туреччини, усі вони мали при собі документи. За вчинені іноземцями правопорушення, передбачені ст. 185-10 та ч.2 ст.204-1 КУпАП, на них складено протоколи, справи скеровано до суду.

Крім того, трьох громадян Туреччини минулої доби затримали прикордонники Карпатського загону. Прикордонний наряд від відділу «Краківець» зупинив іноземців, двох 30-річних чоловіків та 24-річну жінку, на Львівщині, неподалік кордону з Польщею. Під час бесіди з прикордонниками затримані повідомили, що хотіли потрапити у ЄС для працевлаштування.  Наразі на порушників складаються документи та встановлюються деталі правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси