Сергій Дейнеко: Вдячний кожному, хто з честю та гідністю береже спокій держави на кордоні

НАЗАД
30 квiтня 2021 11:55

Голова Державної прикордонної служби України на своїй сторінці у Facebook привітав особовий склад з професійним святом.

«Сьогодні День прикордонника України. Це свято чоловіків та жінок, які почесною справою свого життя обрали захист кордону нашої держави.

 Дорогі побратими, друзі! Шановні ветерани! Від всього серця щиро вітаю всіх Вас з професійним святом!

Щоденно на захист держрубежу виходять тисячі прикордонних нарядів, які перебувають не тільки на суходолі, а й в морі та небі, забезпечують функціонування підрозділів.

Важливість Вашої роботи доводять роки ворожої агресії та гібридної війни проти України. Ви стійко стоїте на захисті безпеки та миру і бороните кордон не лише України, але й усієї Європи.

Перші, з честю! Саме так прикордонники зустріли ворога, хоч і не були до цього повністю готові. І саме так продовжують виконувати завдання нині, але ставши вже набагато сильнішими. Разом з усією Україною захисники кордону готові дати гідну відсіч агресору, який не відступає.

Цього дня ми вкотре згадуємо наших Героїв, які віддали найдорожче – своє життя. Завдяки їм ми продовжуємо жити. І ми маємо пам’ятати їх подвиги. У війні за Україну поклали голову 70 прикордонників, ще 5 досі вважаються зниклими безвісти. Низько вклоняюся перед сім’ями та рідними полеглих побратимів.

Українські прикордонники довели, що є надійною ланкою в системі зміцнення національної безпеки і оборони України, захисту інтересів країни.

Високо цінує те, що Ви робите, і наше суспільство, висловлюючи один з найвищих рівнів довіри. Тож, я вдячний кожному, хто з честю та гідністю береже спокій держави на кордоні. Дякую колективу за ефективний розвиток відомства, укріплення міцності кордону та самовідданість на благо країни і людей.

Бажаю Вам і Вашим близьким міцного здоров’я і достатку, незламного духу, подальших професійних успіхів та миру!

Слава прикордонникам України! Слава Україні! Зі святом!!!» 

http://surl.li/sjmy

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси