Щасливе життя Lucky

НАЗАД
14 серпня 2021 08:42

Цей гарний і неймовірний собака став жертвою жорстокого поводження з тваринами і перебував на крок від смерті.

«Грає з дітьми, є чудовим охоронцем приватної території, дуже полюбляє смачно поїсти, а найбільше любить просто із задоволенням бігати вулицею. Йому трішки більше ніж півтора року і за цей час він став для нас справжнім членом сім’ї», – з посмішкою на обличчі говорить господар песика прикордонник Юрій.

Але розпочиналось життя собачки на прізвисько Lucky, що в перекладі з англійської мови означає Щасливчик, зовсім не так весело, як проходить зараз.

На початку 2020 року, ще тоді маленьке цуценятко, стало жертвою жорстокого поводження і перебувало на крок від смерті.

Того січневого дня інспектор-кінолог Житомирського прикордонного загону рухаючись на службу почув в яру, повз який лежав маршрут його руху, писк тварини.

Зупинившись та прислухавшись, прикордонник поспішив на допомогу істоті, яка потрапила до біди.

Спустившись до яру кінолог побачив жахливу картину – серед сміття лежала пластикова пляшка в яку нелюди запхнули цуценятко з шкарпеткою на голові та обмотали пляшку стрічкою з клейовим покриттям.

На жаль виявити бездушних шкуродерів не вдалося, проте їх злий намір позбавити песика життя, на щастя не вдався.

Визволивши цуценятко з «пластикової труни» кінолог Сергій Лесін нагодував врятованого та розпочав для нього пошук нового господаря. Невдовзі пошук дав свій позитивний результат і задоволеним господарем щасливого песика став прикордонник Юрій.

«Дуже радий, що в Lucky все добре. Буде добре й в нас всіх, якщо ми будемо робити гарні справи» - говорить рятувальник прикордонник Сергій.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси