Розширення можливостей та діджиталізація процесів

НАЗАД
03 липня 2020 16:00

Зустріч керівництва Державної прикордонної служби України з Віцепрем’єркою відбулася сьогодні.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко та його перший заступник Володимир Нікіфоренко обговорили з Віцепрем’єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефанішиною питання подальшої розбудови пунктів пропуску на кордоні з ЄС та цифровізації процедур обробки інформації про пасажирів, які перетинають кордон.

Зустріч керівництва Державної прикордонної служби України з Віцепрем’єркою відбулася сьогодні.

«Інтегроване управління кордонами потребує більше цифрових технологій. За принципом “єдиного вікна” треба прискорювати оформлення та збільшувати зручність для громадян, зменшувати бюрократичні перешкоди. Треба більше сучасних рішень, як-от технології розпізнавання обличчя. Щоб ефективно запобігати злочинцям потрапити в Україну, покращити ефективність заходів щодо недопуску осіб, які загрожують національним інтересам України”, - зазначила під час зустрічі Ольга Стефанішина.

Крім того, Віцепрем'єрка повідомила, що низка міжнародних партнерів підтвердили про готовність надати Україні допомогу для розбудови пунктів пропуску на кордоні з ЄС та підтримати модернізацію прикордонної інфраструктури.

Зустріч відбулася в рамках підготовки засідання Міжвідомчої робочої групи з питань координації інтегрованого управління кордонами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси