Розкриваємо російських нападників, боремося з дезінформацією, ідентифікуємо загиблих

НАЗАД
12 квiтня 2023 14:06

Компанія Clearview AI була серед перших організацій, яка надала технологічну підтримку прикордонному відомству України у березні 2022 року.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну в Держприкордонслужбі системою розпізнавання облич американської компанії користуються близько 100 користувачів.

Днями в Адміністрації Держприкордонслужби України відбулася зустріч з засновником та виконавчим директором американського стартапу Clearview AI Хоаном Тон-Тхатом.

Під час зустрічі обговорили особливості використання програмних продуктів компанії в повсякденній діяльності Держприкордонслужби та перспективи подальшої співпраці.

Від початку повномасштабної війни це програмне забезпечення допомогло суттєво покращити ефективність боротьби зі злочинами, які належать до компетенції прикордонного відомства.

Зокрема з використанням Clearview AI прикордонники змогли встановити понад 10 000 осіб серед яких: полонені громадяни України; особи, причетні до незаконного переправлення дітей з ТОТ України до рф; військовослужбовці рф та члени НЗФ; російські пропагандисти, які здійснюють матеріальне забезпечення окупаційних військ та залучені до інформаційної війни проти України; колаборанти та зрадники України; особи, причетні до скоєння кримінальних та адміністративних правопорушень тощо.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси