Роздрукували та не підписали. На кордоні виявили двох шахраїв

НАЗАД
17 березня 2021 11:39

Підроблені документи виявили у двох громадян у пункті пропуску «Паланка» прикордонники Білгород-Дністровського загону.

Громадянин Румунії та громадянка України, прямуючи на в’їзд в Україну на легковому автомобілі марки «Ніссан», надали на паспортний контроль разом із документами негативні ПЛР-тести на COVID-19.

Однак прикордонники відразу помітили, що тести підроблені. Адже окрім того, що так звані тести були роздруковані на принтері, на них ще й був відсутній підпис головного лікаря медичного закладу. Згодом громадяни зізналися прикордонникам, що «тести» вони не здавали, а нібито купили.

За даним фактом охоронці кордону проінформували представників Національної поліції та направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

Нагадуємо, що днями у пункті пропуску «Старокозаче» прикордонники не пропустили двох громадян Молдови. Вони намагалися в’їхати на територію України з недійсними довідками про ПЛР-тести, які також були  роздруковані на кольоровому принтері. Крім того, відповідно до медичних довідок, тест на небезпечний вірус був зроблений о 16-й годині 14 березня, а мандрівники прибули у пункт пропуску цього ж дня близько 14-ї години. Тож «мандрівників у часі» прикордонники через кордон не пропустили та направили повідомлення представникам Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси