Росіяни знову намагалися корумпувати українських прикордонників

НАЗАД
06 сiчня 2022 12:38

У пункті пропуску «Сеньківка», що на Чернігівщині, подружжя росіян з підробленими документами намагалося підкупити українських прикордонників.

Чоловік 1965 року народження та його дружина, 1964 року народження намагалися потрапити в Україну. Під час прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби виявили, що у обидвох іноземців підроблені сертифікати про вакцинацію від Covid-19.

Прикордонники повідомили іноземцям, що використання підроблених документів в Україні – кримінальне правопорушення, на що росіянка зреагувала по-своєму. Жінка запропонувала 200 доларів хабаря, щоб охоронці рубежу закрили очі на виявлене правопорушення та пропустили їх з чоловіком. Охоронці рубежу від неправомірної вигоди відмовилися, а співробітники ВВВБ по Чернігівському прикордонному загону направили повідомлення про виявлення правопорушень, передбачених ст. 369 ККУ (спроба підкупу посадової особи), відомості про які внесені до ЄРДР, а також за ст. 358 ККУ (використання підроблених документів).

Нагадаємо, що напередодні у «Сеньківці» ще один росіянин безуспішно намагався потрапити в Україну за допомогою хабаря з порушенням карантинних обмежень.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси