Реабілітація та відновлення бійців після важких боїв

НАЗАД
21 лютого 2024 15:14

За підтримки ГО «Український фонд міжнародного розвитку» та у партнерстві з профільними вишами нині прикордонники Харківського загону проходять курс відновлення після важких боїв на Бахмутському напрямку.

Кожен день бійців, які вийшли на ротацію та відновлення, був сповнений небезпеки, стресу та втоми. Для багатьох військових це стало періодом відпочинку та відновлення своїх сил й емоційного балансу.

У цей період особливо важливою стає підтримка та допомога з боку фахівців у галузі психології, неврології та травматології. Ці спеціалісти працюють з військовими, щоб надати їм необхідну підтримку та допомогу у відновленні психічного й фізичного стану.

Відновити функцію тіла і м’язів, зняти напругу, покращити кровообіг після важких боїв допомагають і спеціалісти-масажисти. Не менш важливим є і  стоматологічна допомога, адже під час перебування на передовій не завжди є можливість звернутися до такого спеціаліста.

Тож комплексний підхід фізичної, психологічної та емоційної реабілітації дає змогу швидко відновити сили бійцям та знову повернутися у стрій.   

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси