П’ятьох порушників виявили прикордонники в пунктах пропуску та біля кордону

НАЗАД
23 квiтня 2019 11:57

П’ятьох порушників виявили минулої доби прикордонники Чопського, Мостиського, Білгород-Дністровського прикордонних загонів та ОКПП «Київ».

У першому випадку прикордонникам відділу «Тиса» надійшла інформація від місцевого жителя про те, що він помітив, як невідомий чоловік рухається у напрямку кордону. Прикордонники відреагували миттєво та направили до вказаного місця наряд, який і затримав мандрівника. Порушником виявився громадянин Вірменії, який намагався перетнути кордон поза пунктом пропуску. Зі слів затриманого, тому що не мав необхідних документів для законного виїзду до Угорщини. За спробу незаконного перетинання кордну правоохоронці притягнули іноземця до адміністративної відповідальності.

На кордоні з Польщею двоє мандрівників, громадян України, теж намагалися незаконно перейти кордон. Один із них затриманий в пункті пропуску для залізничного сполучення «Мостиська». Житель Харкова 1999 року народження крадькома, без проходження контролю, мав намір потрапити до Польщі. Іншого чоловіка без документів, зі слів жителя Києва, прикордонники затримали теж неподалік цього ж пункту пропуску. За спробу незаконного перетинання державного кордону України нашим співвітчизникам тепер доведеться відповідати перед судом.

А в пункті пропуску «Кучурган» охоронці кордону виявили громадянина Молдови, що був у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу. 32-річний чоловік мав на меті потрапити в Україну, але натомість був затриманий правоохоронцями. Чоловіка розшукували на його батьківщині для притягнення до відповідальності за хуліганство та навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Наразі прикордонники передали іноземця співробітникам Національної поліції.

Ще один іноземець-порушник був затриманий в аеропорту «Бориспіль». Громадянин Туреччини, який прямував на рейс до Бельгії транзитом через Україну, надав прикордонникам на контроль повністю підроблений закордонний паспорт на ім’я громадянина Чехії. Наразі правоохоронці підроблений паспорт вилучили, а самого іноземця повернули зворотним рейсом до Туреччини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси