Прострелене колесо – єдине, що зупинило порушника

НАЗАД
08 березня 2020 12:54

Учора ввечері у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава-Руська» розігрався сюжет вартий епізоду у гостросюжетному фільмі на тему протидії незаконному переміщенню товарів через Державний кордон України.

Водій – громадянин України, який прибув у пункт пропуску аби забрати з митного складу раніше вилучений вантаж (понад півтонни м’яса та майже півтонни сиру) та повернути продукти до Польщі, натомість різко змінив напрям рух та попрямував на територію України. Вщерть завантажений «Форд» на повному ходу вибив тилові ворота пункту пропуску і продовжив стрімкий рух вглиб території нашої держави. Прикордонники відреагували миттєво – наряд охоронців рубежу кинувся наздоганяти зловмисника. На попереджувальні постріли водій не реагував, тож правоохоронцям довелося стріляти по колесах. На щастя вистачило одного прямого влучання у заднє колесо «Форда». Автомобіль зупинився на околиці населеного пункту Шабельня.

38-річного відчайдуха – жителя Жовківського району, затримали в порядку ст.208 КПК України.

Cлідчі Жовківського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до двох років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси