Прикордонники зупинили два автомобілі з чоловіками біля кордону з Молдовою

НАЗАД
25 липня 2024 11:30

У рамках відкритого кримінального провадження за ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» співробітники оперативних підрозділів Могилів-Подільського та Подільського прикордонних загонів у взаємодії з представниками Управління стратегічних розслідувань Нацполіції у Вінницькій області припинили спробу незаконного перетинання державного кордону двома групами осіб.

Двоє водіїв та 11 пасажирів на легкових автомобілях прямували до кордону з Придністровським регіоном Молдови в Одеській області. Але ділків з клієнтами охоронці кордону затримали на об’їзних шляхах прикордоння.

Мешканці Київської, Харківської, Львівської, Миколаївської та Дніпропетровської областей скористалися послугами інтернет-каналу, через який завчасно надсилались вказівки про маршрут, час і місце збору груп. Вартість послуг становила 6 тисяч доларів США з кожного.

Стосовно осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон, складено протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП.

Одному з перевізників повідомлено про підозру у  вчиненні злочину за ч.3 ст. 332  Кримінального Кодексу України. Судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття та затримання правопорушників проводились за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури. Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси