Прикордонники знищують окупантів по усьому східному фронті, найзапекліші бої йдуть за Бахмут

НАЗАД
12 лютого 2023 13:22

За кілька діб підрозділи Держприкордонслужби в оборонних діях на Луганщині та Донеччині знищили десятки окупантів та вивели з ладу ворожий безпілотник.

Мінометники прикордонних підрозділів, у взаємодії з аеророзвідкою, виявляли та знищували скупчення піхоти, вогневі позиції й місця укриття противника.

На Луганщині наші мінометники зруйнували декілька бліндажів російсько-окупаційних військ, при цьому разом з ворожою живою силою.

Найбільше, до 4 піхотних груп ворога, прикордонна артилерія ліквідувала в районі Бахмута.

У битві за Бахмут прикордонники постійно стримують спроби ворожих штурмовиків прорватись у це місто-фортецю. При цьому, аби вибити загарбників з приміської забудови, доводиться переходити у ближній бій.

У одному з тактичних епізодів оборони передмістя охоронці кордонів «пострілом» з антидронової рушниці знешкодили ворожий БпЛА, який корегував дії й вогонь ворожих сил. Користуючись «туманом війни» наші захисники провели позиційну контратаку. Вогневим ураженням зі стрілецької зброї, автоматичних й протитанкових гранатометів стрілецький підрозділ російських зайд відкинуто. Втрати противника – 11 загиблих та 6 поранених.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси