Прикордонники зі складу Об’єднаних сил завадили прихованому переміщенню із окупованого Донецька готівкових коштів в еквіваленті 5 мільйонів гривень

НАЗАД
15 травня 2019 13:25

Правоохоронці з облаштованих схованок під обшивкою сидінь та панелі приладів вилучили 3 мільйони 400 тисяч гривень, понад 50 тисяч доларів США та близько тисячі євро.

На виконання розпорядження Командувача об'єднаних сил підрозділи Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби, що виконують завдання на лінії розмежування, продовжують заходи з протидії порушенням правил перевезення товарів через лінію розмежування. Зокрема з метою забезпечення належного рівня безпеки на контрольованій території прикордонники особливу увагу приділяють огляду конструктивних особливостей транспортних засобів, які слідують через лінію зіткнення.

Так, учора в КПВВ «Мар’їнка» для оформлення на в’їзд до контрольованої території з тимчасово окупованого Донецька прибув 60-річний громадянин України на автомобілі «Шевроле». Під час проведення контрольних операцій оглядова група прикордонників та представників ДФС, що спільно діють у складі Об’єднаних сил, у конструктивних особливостях автомобіля виявила приховані валютні цінності.

Правоохоронці з облаштованих схованок під обшивкою сидінь та панелі приладів дістали 3 мільйони 400 тисяч гривень, понад 50 тисяч доларів США та близько тисячі євро. Громадянина та виявлені кошти передано представникам слідчого відділу фінансових розслідувань ДФС для з’ясування їхнього походження, призначення та прийняття відповідного правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси