На кордоні прикордонники затримали 4 автомобілі, викрадені в Іспанії, Італії та Україні

НАЗАД
29 грудня 2016 10:34

Чотири автомобілі, які розшукували за базою даних Інтерополу, виявили минулої доби співробітники Держприкордонслужби у пунктах пропуску на державному кордоні.

Чотири автомобілі, які розшукували за базою даних Інтерополу, виявили минулої доби співробітники Держприкордонслужби у пунктах пропуску на державному кордоні.

Так, під час заходів контролю у пункті пропуску  «Олексіївка», що на кордоні з Молдовою, відбулось спрацювання бази даних Інтерполу стосовно автомобіля «Тойота» 2008 року випуску. За кермом авто, яке спинили прикордонники Подільського загону, і  яке, як з’ясувалося, було викрадене в  Іспанії,  їхав громадянин України.   

У пункті пропуску «Тимкове» стосовно автомобіля «Мерседес» 2007 року випуску, за кермом якого був громадянин Молдови, також відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Прикордонниками Подільського загону було встановлено, що цей автомобіль був викрадений в Італії.

Громадянина України та громадянина Молдови разом з автомобілями передано співробітникам Кодимського відділення поліції в Одеській області.

Крім того, на Одещині у пункті пропуск «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали авто «Тойота» 2014 року випуску, яке було викрадене в Україні.   

Ще один автомобіль, викрадений на території нашої країни, прикордонники Чопського загону затримали на Закарпатті. Автомобіль "Мазда" 2007 року випуску, під керуванням нашого співвітчизника, зупинили у пункті пропуску «Ужгород».

 Автомобілі разом з громадянами України передано співробітникам Національної поліції. Про виявлені авто поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси