Прикордонники виявили партію кедрових горіхів та художньої літератури російського виробництва

НАЗАД
30 серпня 2020 08:33

Сьогодні вранці прикордонники Сумського загону припинили незаконне переміщення через російсько-український кордон партії товарів народного споживання.

Так, патрулюючи ділянку кордону в районі населеного пункту Мар’їне прикордонний наряд виявив 14 ящиків з кедровими горіхами та 20 ящиків з друкованою художньою продукцією. Товари російського виробництва були незаконно переміщені через кордон з РФ в Україну. Також біля ящиків правоохоронці виявили чотири металеві трапи, за допомогою яких правопорушники незаконно переміщували через кордон товар.

Наразі тривають заходи щодо встановлення власника знахідки та можливо причетних до правопорушення осіб. Товар вилучено та буде передано співробітникам компетентних правоохоронних органів.

Зазначимо, що днями прикордонники Сумського загону припинили спробу незаконного переміщення через кордон партії медичних препаратів та суміші для кальяну на загальну суму близько 7 мільйонів гривень. Їх правопорушники також намагалися перемістити із Росії на ділянці «зеленого» кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси