Прикордонники виявили більше 65 автівок, серед яких 26 були викрадені

НАЗАД
23 лютого 2017 14:02

Досить активною щодо незаконного переміщення автомобілів також є адмінмежа з ТОТ АР Крим. Так, протягом неповних двох місяців поточного року прикордонники виявили 14 автомобілів, якими водії прямували через адмінмежу з підробленими документами та VIN-код

Серед основних заходів, які активно здійснює Державна прикордонна служба України, залишається недопущення незаконного переміщення через кордон товарів і заборонених предметів, а також автомобілів, в тому числі й тих, що були викрадені або прямують з підробленими документами чи перебитими агрегатами.

Лише протягом двох днів на українсько-російському кордоні,  прикордонники Сумського загону викрили два вантажних автомобілі «VOLVO» та «SCANIA» з підробленими VIN-кодами. Ними наші співвітчизники прямували із Росії через пункти пропуску «Бачівськ» та «Юнаківка».

Досить активною щодо незаконного переміщення автомобілів також є адмінмежа з ТОТ АР Крим. Так, протягом неповних двох місяців поточного року прикордонники виявили 14 автомобілів, якими  водії прямували через адмінмежу з підробленими документами та VIN-кодом.

Відмітимо, що загалом з початку року співробітники Держприкордонслужби вже викрили більше 65 різноманітних автівок, 26 з яких були викрадені. Ше понад 40 мали невідповідність інформації в документах, підроблені номери кузовів чи агрегатів тощо.

Окрім цього, для викриття та затримання транспортних засобів, що знаходяться в міжнародному розшуку прикордонники також використовують відповідну базу даних Інтерполу. Всього з початку цього року за цією базою співробітники Держприкордонслужби реалізовували 34 інформації стосовно транспортних засобів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси